Kontakt telefon +381 18 301 388

Saranda letovanje

Apartmani Aquamarine se nalaze na samo 30m od plaže. Iz većine smeštajnih jedinica pruža se pogled na more i plažu. Na raspolaganju su potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom i prostor za sedenje sa flat-screen TV-om. Sopstveno kupatilo poseduje tuš i besplatan toaletni pribor. Peškiri i posteljina su obezbeđeni

Apartmani Atlantis se nalaze na samo 100 m od plaže. Na raspolaganju su opremljena kuhinja sa trpezarijom i prostor za sedenje sa flat-screen TV.  Sopstveno kupatilo poseduje tuš, peškiri i posteljina su obezbeđeni.

Hotel Bahamas smešten je pored šljunkovite plaže 4,5 km od centra grada. Sve sobe su klimatizovane i imaju TV sa kablovskim kanalima, frižider i balkon. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su tušem. Obezbeđen je besplatan parking, bazen.

Hotel Bora Bora je smešten 240 m od plaže, a 2km od centra. Sve sobe poseduju balkon, TV, kupatila su opremljena tušem, frižider, sve sobe su klimatizovane. Recepcija, bar i restoran u okviru objekta, bašta, WiFi, hotel prima kućne ljubimce.

Hotel Epirus je elegantan hotel na samoj plaži. Sve sobe su klimatizovane i imaju TV sa kablovskim kanalima, frižider i balkon. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su tušem.

Hotel Iliria je smešten na obali mora, na oko 300m od plaže. Hotel poseduje: recepciju, Wi-Fi i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti restoran. Svaka smeštajna jedinica sadrži kablovsku televiziju, frižider i kupatilo sa tušem.

Hotel Mediterrane se nalazi na ulazu u Sarandu. Hotel sadrži: recepciju, restoran, besplatan parking, bazen, bar pored bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena, WiFi. Sa terase restorana i bazena prelep pogled ka moru. Sve sobe imaju flat-screen TV i kupatilo sa tušem, fenom za kosu, frižiderom. Većina soba ima balkon sa pogledom na more.

Hotel koji je prepoznatljiv po svojoj mirnoj lokaciji i terasi sa pogledom na more, nalazi se na 100m od plaže u Sarandi. Hotel ima 28 zvučno izolovanih soba opremljenih klima uređajem, LCD TV sa kablovskim kanalima, mini-bar, fen, kupatilo i balkon. Od centra grada udaljen je  500m.

Hotel Sunrise raspolaže recepcijom, restoranom, terasa sa barom, WiFi u javnim prostorijama. Nalazi se na 100 m od plaže 3km od centra grada i sve sobe su lepo uredjene sa dva standardna ležaja ili francuskim ležajem, po potrebi postoje i pomoćni ležajevi. Poseduju klima uredjaj, kupatilo TWC, a većina soba ima i svoj balkon.

Hotel Viola Garden je smešten na obali mora uz plažu, u regionu Valone u Sarandi.  Smeštajne jedinice poseduju klima-uređaj, TV i balkon s kog se pruža pogled na more, kupatilo sa tušem. Hotel poseduje: recepciju, dečije igralište. Wifi i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti restoran, bazen.