Kontakt telefon +381 18 301 388

Asprovalta letovanje

Vila Andrea se nalazi na 40-ak metara od šetališta i plaže u Asprovalti. Poseduje četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane, smeštene u visokom prizemlju i na prvom spratu.

Vila Dionisos se nalazi u mirnom delu Asprovalte, na oko 600 metara od početka šetališta a na 80-ak metara udaljenosti od plaže.

Vila Elkon se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na glavnoj ulici i na oko 150 metara udaljenosti od plaže.

 Vila Irini  je objekat sa ekskluzivnom lokacijom, u neposrednoj blizini šetališta Asprovalte, svega 70 metara od široke peščane plaže.

Vila Itea, ranije poznata kao vila Hristo, se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na oko 50 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima.

Pavlos bungalovi se nalaze na atraktivnoj lokaciji, 100 m od peščane plaže, između dva popularna letovališta – Nea Vrasne i Asprovalte. Šetališta oba letovališta su udaljena svega 250 m od bungalova, tako da gosti mogu uživati u izboru.

Vila Stavrula se nalazi u mirnom delu Asprovalte u blizini centra udaljena oko 220m od plaže. U blizini vile nalazi se veći broj supermarketa i restorana.