Kontakt telefon +381 18 301 388

Asprovalta letovanje

Vila Andrea se nalazi na 40-ak metara od šetališta i plaže u Asprovalti. Poseduje četvorokrevetne, petokrevetne i šestokevetne dupleks...

Vila Dionisos se nalazi u mirnom delu Asprovalte, na oko 600 metara od početka šetališta a na 80-ak metara udaljenosti od plaže.

Vila Elkon se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na glavnoj ulici i na oko 150 metara udaljenosti od plaže. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni...

 Vila Irini  je objekat sa ekskluzivnom lokacijom, u neposrednoj blizini šetališta Asprovalte, svega 70 metara od široke peščane plaže.

Vila Itea, ranije poznata kao vila Hristo, se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na oko 50 metara udaljenosti od plaže.

Vila La Roka se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na oko 260 metara udaljenosti od plaže i u blizini naše vile Elkon.

Vila Roula se nalazi na oko 40 metara od plaže u samom centru Asprovalte. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, trokrevetnim...

Vila Stavrula se nalazi u mirnom delu Asprovalte u blizini centra udaljena oko 220m od plaže. U blizini vile nalazi se veći broj supermarketa i restorana.