Putno osiguranje

 


KONTAKT OBRAZAC PUTNOG OSIGURANJA ZA VAS I VAŠU PORODICU:

PODACI O PUTOVANJU

Svrha putovanja:

Osigurana suma:

Vrsta polise:

Broj dece do 19 godina:

Broj odraslih od 19 do 75 godina:

Broj odraslih preko 75 godina:

Destinacija ( zemlja u koju putujete ):

Datum početka osiguranja ( mesec/dan/godina )

Datum prestanka osiguranja ( mesec/dan/godina )

PODACI O OSIGURANIKU:
Naziv grada u kojem živite:


KONTAKT:

Telefon:

* Upoznat sam i saglasan sam sa opštim uslovima kupovine i uslovima osiguranja.
* U trenutku Ugovaranja osiguranja ne nalazim se u inostranstvu.
* Potvrđujem istinitost i ispravnost informacija koje sam uneo u prethodnim poljima.
* Saglasan sam da mi se isporuči polisa u elektronskoj formi.

 


PREUZMITE DOKUMENT – USLOVI ZA PUTNO OSIGURANJE pdf

PREUZMITE DOKUMENT – INFORMACIJE ZA UGOVARAČE pdf

PREUZMITE DOKUMENT – INFORMACIJE O OSIGURANJU pdf


Najčešći problem koji se javlja na putovanju jeste zdravstvene prirode. Putnici se često razbole zbog promene klime i neadaptiranosti na vremenske prilike. Zatim, ako je putovanje turističkog tipa, pri čemu se putuje u mesta na kojima se koncentriše veliki broj turista, upravo takve destinacije jesu podložne razvoju virusa i bakterija. Vremenski uslovi takođe igraju veliku ulogu u ovome.

To je često slučaj na plažama, ali još ćešće na bazenima kraj mora, jer se kupamo u zajedničkoj vodi. Ako tu izbegnemo eventualne zdravstvene implikacije, rizici čekaju na obali gde su ležaljke i peškiri blisko postavljeni. Nehigijenski uslovi u hotelima takođe igraju važnu ulogu u ovome, a poznato je da naši turisti love povoljne ponude i aranžmane, koji neretko sadrže veoma nekvalitetne smeštajne kapacitete.

Pored zdravstvenih, nisu nemoguće ni fizičke povrede. Na obali, kao i u vodi se možemo povredeti nekim predmetom koji viri iz mora, ma koliko bili pažljivi. To je najčešće oštar kamen ili staklo koje je zbog svoje providnosti problem, gde ponekad ne pomaže ni specijalna obuća za vodu.

Trovanje hranom na putovanju je sve učestaliji oblik nezgode, što zbog neotpornosti našeg organizma na nove bakteriološke uslove, što zbog globalnog zagađenja prirodne sredine.


Šta sve pokriva putno zdravstveno osiguranje?

U zavisnosti u koju zemlju putujemo, samo troškovi pregleda kod lekara mogu koštati od 80 do 200 evra.

S tim u vezi, putno osiguranje kupljeno u Srbiji pre putovanja se isplati u startu (iz inostranstva ga ne možemo kupiti). Jer je, primera radi, cena putnog osiguranja za 10 dana u Grčkoj oko 1000 dinara. Tačnu cenu za vašu destinaciju  u zavisnosti od broja putnika možete proveriti u najkraćem mogućem roku na sajtu naše agencije te na vreme možete planirati troškove, pripremiti se za putovanje na pravi način i čak uštedeti na putovanju.

Za slučajeve nezgode, pokriveno nam je mnoštvo troškova zbog kojih bi nam zasigurno propao odmor, a mnogi bi osetili značajan finansijski udar.

Polisa koju posedujemo kod sebe pokriva sve troškove neophodnih lekarskih tretmana za vreme boravka u stranoj zemlji. Medicinski prevoz pacijenta. Hospitalizaciju. Nabavku potrebnih lekova. Ultrazvučne, rendgenske i potrebne preglede. Povratak bolesnika u njegovu zemlju.


Putno osiguranje obezbeđuje i druge vrste pomoći

Pošto su bolesti samo jedan od mogućih vidova nelagodnosti na putu, mogu nas zadesiti i ostali kojih nismo ni najmanje svesni pre puta.

Putno osiguranje će Vam nadoknaditi troškove ukoliko nam se izgubi prtljag, što nije redak slučaj, za sve nestale stvari, makar to pored garderobe, tehnike, nakita, bio i novac. Ovo se podrazumeva i u slučaju da nam ukradu isti. Kao i štetu nastalu usled kašnjenja leta avionom pod uslovom da zbog neblagovremenosti dolaska na poslovni sastanak, pretrpimo finansijske gubitke.

Pošto se dešava da na putovanju izgubimo dokumenta, troškove za nove papire će snositi osiguravajuća kuća kod koje nam je agencija za posredovanje u osiguranju kupila polisu.

U tom slučaju bi nam trebala pravna zaštita kako bismo izašli iz inostrane zemlje. I u ovom slučaju ne bi trebalo da brinemo jer bi nam bilo obezbeđeno stručno lice, takođe i za prevodilačke usluge pa se ne bi morali brinuti ako se sa nekim visokim službenikom ne razumemo.

Povratak dece u zemlju je izuzetno siguran ukoliko se poseduje putno zdravstveno osiguranje. Imajući ove okolnosti u vidu, ne postavlja se više pitanje zašto je bitno imati putno zdravstveno osiguranje prilikom putovanja, već da li postoji bitnija stvar koju treba poneti sa sobom!?

Najbolje putno osiguranje je ono koje nam preporuči posrednik u osiguranju, koje je u skladu sa Vašim potrebama. 


Bez obzira da li često ili retko putujemo, na duže ili kraće, trebalo bi da postane deo našeg mentaliteta da se pre polaska osiguramo jer samo tako sprečavamo rizike i omogućavamo sebi bezbrižnije putovanje.

OSIGURAJTE se na vreme. Popunite kontakt obrazac i pošaljite nam. U najkraćem roku naš tim će Vam poslati predračun sa iznosom u elektronskom obliku koji možete uplatiti preko e-bankinga ili u bilo kojoj pošti ili banci.


VAŠA AGENCIJA OD POVERENJA – AGENCIJA “MAGIC TRAVEL”

018/ 301 388      069/ 301 388 3