Kontakt telefon +381 18 301 388

Nei Pori letovanje

Hotel apartmanskog tipa Golden Bay se nalazi u jednom od najekskluzivnijih delova poluostrva Kasandra, između Pefkohorija i Haniotija, na oko 30 metara udaljenosti od plaže.

Vila Evgenia se nalazi u Nea Vrasni, na ulasku u mesto, u blizini benzinske stanice, a na oko 250 metara udaljenosti od plaže.

ApartHotel Afroditi se nalazi na samoj plaži u mestu Vrasna Paralia. U sklopu objekta se nalaze restoran, snack bar i recepcija.

Apart-Hotel Alexander inn se nalazi u novom delu Stavrosa na 60 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji su smešteni u visokom prizemlju i na prvom spratu. U predivnom dvorištu se nalazi bazen koji je okružen ležaljkama i suncobranima.

 Vila Aleksandra ima jednu od najboljih lokacija u letovalištu Nea Vrasna. Udaljena je svega 50 m od peščane plaže i šetališta. Odlična za sve koji vole da su epicentru svih dešavanja!

Vila Alkis nalazi se na samoj plaži – u prvom redu kuća do mora, u kraju Nea Vrasne ka Vrasna Paraliji.

Vila Ana se nalazi u blizini centra Potosa na oko 160 metara udaljenosti od plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.

Vila Ana lux je luksuzan objekat na svega 150 m udaljenosti od prelepe peščane plaže, samim tim  i od šetališta u letovalištu Nea Vrasna. U blizini objekta se nalazi lepo uređen park i košarkaški teren.