Lokacija: Hotel Rila nekada najimpresivniji hotelski kompleks u Borovecu, nalazi se u strogom centru zimovališta, preko puta skijaške staze, udaljen 100 m od gondole.
Smeštaj: Hotel Rila podignut je u 1990. godine, po orginalnom francuskom arhitekturnom projektu i jedan je iz najvećih na Balkanskom poluostrvu. Hotel ima četiri zvezdice, renoviran je u potpunosti 2001. godine i raspolaže sa 257 dvokrevetnih soba, 266 studija i 4 apartmana.
- Standardna twin soba (2+1) za 2-3 osobe (18 m2): dva odvojena ležaja, fotelja na rasklapanje , SAT TV, sef, kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Namenjena smeštaju maksimalno dve odrasle osobe + jedno dete do 11.99 god.
- Superior soba (2+1) za 2-3 osobe: soba veće površine od standardne, dva odvojena ili king-size francuski ležaj, fotelja na rasklapanjeSAT TV, sef, kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Namenjena smeštaju maksimalno dve odrasle osobe + jedno dete do 11.99 god.
- Porodična soba (2+2) za 2-4 osobe (30 m2): dva odvojena ležaja ili francuski ležaj, sofa na rasklapanje, SAT TV, sef, kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Namenjena smeštaju maksimalno dvoje odraslih + dvoje dece do 13.99 god.
Hotel Rila od sadržaja poseduje: recepcija, lobi, lobi bar, restorani Rila i Iskar, bar – terasa Panorama, noćni bar, diskoteka, tri konferencijske sale imaju kapacitet od 50 do 100 mesta, internet i najmodernije opreme za odražavanje prezentacije, room service, sef, manjačnica, zabavište, moderan trgovački centar, centar lepote, lekarski kabinet, sala sa elektronskim igrama, spa centar, zatvoreni bazen, fitnes sala, sala za masaže, sauna, parno kupatilo, solarijum, đakuzi, i parking.
Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena od 25 m dužine, đakuzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, fitnes, skijašnica, WiFi internet u lobiju, parking.
Besplatne usluge za decu: Igraonica ya decu za decu uzrasta 3-7 god je besplatna za igru u trajanju od 2 sata dnevno. Neophodno prisustvo jednog roditelja za decu mlađu od 3 god. Radno vreme igraonice 15:00-23:00h
Ishrana: Polupansion (doručak i večera)
CENOVNIK 7 NOĆI
CENOVNIK DNEVNO
- Doplata za boravišnu taksu iznosi 1 € dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
- Božićna gala večera /OBAVEZNA/25.12. (u smeni 25.12./01.01.): odrasli – 45 eur, deca 2-13.99 god – 25 eur
- Novogodišnja gala večera /OBAVEZNA/: odrasli – 85 eur, deca 2-13.99 god – 50 eur
POPUST ZA RANE UPLATE:
- 10 % POPUSTA važi za rezeravcije do 31.08.2022.
Popusti:
- Deca do 1.99 god – BESPLATNO
- Deca 2-11.99 god u pomoćnom ležaju u pratnji dve punoplative osobe u Superior i Family sobi – plaćaju 23.50 EUR dnevno, osim u periodu17.12.-23.12. i 11.03.-09.04. kada plaćaju 18 EUR dnevno
OPŠTE NAPOMENE:
- U većini hotela ulazak u sobe prvog dana je posle 14 h po lokalnom vremenu.
- Potvrda rezervacije hotela se dobija u roku od 48 h. U slučaju nedobijanja potvrde, kupac ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog za rezervaciju.
- U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
- Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije.
- Ski & Sun Travel zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično).
- Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima.
- Deca do 2 godine, ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u autobusu ni ležaju hotelu kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku.
- U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na "menu" - klasičan način usluživanja (izbor tri jela). To se dešava najčešće na početku i na kraju sezone.