Kontakt telefon +381 18 301 388

Kušadasi letovanje

Kvalitetan i moderan Arora hotel nalazi se na lepoj peščanoj plaži, 2 km od centra Kušadasija, 114 km od bodrumskog aerodroma. Zauzima površinu od 1.000 m2. Peščana plaža udaljena je oko 50 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, a peškire za plažu nema.

Hotel Ayma Beach Resort nudi čist i udoban smeštaj na vrhunskoj lokaciji, pored mora u Kušadasiju. Svaka soba je klimatizovana i ima balkon i satelitsku televiziju. Postoje odvojeni otvoreni bazeni za decu i odrasle. Možete takođe da uživate u tenisu i bilijaru. Kompletno opremljena teretana je idealna za Vaš svakodnevni trening. Ako želite da se opustite, iskusite tradicionalno tursko kupatilo ili provedite vreme u sauni hotela.

Dabaklar hotel se nalazi u gradu i na oko 1km od gradske plaže, aerodrom u Bodrumu je na oko 125km od hotela. Gradska plaža je peščana, suncobrani i ležaljke na plaži dostupni uz doplatu. Adresa: Candan Tarhan Boulevard. No 44

 Eliada Hotel 3* se nalazi u srcu grada, u centru. Predstavlja spoj jedinstvenog i modernog, sa luksuznim smeštajem, vrhunskim sadržajima, pravim gostoprimstvom. Hotel nudi smeštaj sa restoranom, barom, zajedničkim salonom i bazenom na otvorenom.

Grand Sahin 4* se nalazi na sopstvenom delu peščane Long beach plaže, oko četiri kilometra od centra Kušadasija. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna u određenom broju za svoje goste. Adresa: YAVANSU MAH. ESIN ENGIN SOK. No: 50

Happy Aparthotel se nalazi u mirnom delu Kušadasija, na uzvišenju. Udaljen je 250 m od Ladies plaže gde se nalazi veliki broj barova, restorana i prodavnica. Od centra grada udaljen je 2 km, a lako možete doći dolmušima ili taksijem.

Karaaslan Hotel smešten je u centru Kušadasija, hotel nudi pogled na Egejsko more Udaljen je oko 25 km od Efesa, oko 35 km od kuće Bogorodice Marije i oko 75 km od aerodroma u Izmiru. U okolini hotela je mnoštvo radnji, barova i restorana.

 Le Bleu Hotel je pozicioniran je na obali mora, 3 km od centra Kušadasija. Ispred hotela je privatna betonska plaza, na kojoj su ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri dostupni gostima bez novčane nadoknade.