Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa 5*- Hurgada

 

Položaj hotela: Hotel se nalazi na promenadi u centru Memše, u drugom redu od plaže. Od centra Hurgade udaljen je 6km, i 3km od aerodroma. Hotel je renoviran 2016. godine.

Plaža: Hotel ima privatnu peščanu plažu udaljenu oko 950m od plaže. Gosti na raspolaganju imaju besplatan shuttle bus do plaže. Na plaži se nalazi bar (10am do 5pm), tereni za odbojku i fudbal, a upotreba suncobrana, ležaljki i peskira je besplatna za goste hotela.

Sobe: Hotel ima 366 soba rasporedjenih u glavnoj zgradi i vilama.

Standardne sobe veličine su oko 36m2 (max 2 odrasle + 1 dete) sa pogledom na vrt ili bazen, sadrže francuski ili dva standardna ležaja. Pretezno se nalaze u vilama, a mogu biti i u glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu ili bazen. Pomoćni ležaj je krevet na rasklapanje.
Svaka soba poseduje balkon ili terasu, SAT TV, mini bar (voda besplatno, dnevna dopuna), klima uređaj, sef, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, telefon.

Superior sobe su velicine oko 38m2 (max 2+2) sa pogledom na bazen. Sadrže francuski ili dva standardna ležaja i nalaze se u glavnoj zgradi sa pogledom na bazen. Pomoćni ležaj je krevet na rasklapanje.
Svaka soba poseduje balkon ili terasu, SAT TV, mini frizider (voda besplatno, dnevna dopuna), ketler (kafa i caj – dnevna dopuna), klima uređaj, sef, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, telefon.

Hotelski sadržaj: Glavni restoran i italijanski a la cart restoran (uz rezervaciju, besplatno korišćenje jednom u toku boravka), 3 bara, 4 bazena (glavni bazen, aqua park bazen sa 5 tobogana za odrasle, dečji bazen sa 5 tobogana za decu i laguna), u glavnom restoranu dečiji meni, mini klub, mini disko, animacija, nocni klub, SPA centar. Wi-fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Uz doplatu: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna pića, konzumacija pića u diskoteci, doktor, nargile, masaže, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, sportovi na vodi, noćno korišćenje teniskog terena, servis za pranje veša.

Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak – ručak – večera) – buffet servise (samoposluživanje), topla i hladna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Sokovi i topla pića dostupni 24 sata, sem domaćih alkoholnih pića, koja se služe u periodu od 10:30h do 23h.

ROYAL-LAGOONS-AQUA-PARK-ALL-INCLUSIVE-CONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs