KITEN – Hotel Onyx 3*

 

Lokacija: Hotel Onyx se nalazi u centru Kitena, između dve plaže. Posebna prednost je njegova lokacija. Nalazi se u samom centru grada, 350 m od autobuske stanice (5 min), pošte i drugih ključnih uslužnih mesta. U blizini se nalazi gradska opština, smeštena u prekrasnom vrtu. Ispred hotela nalazi se besplatno javno parkiralište. Udaljenost od južne plaže je 150 m (5 min),

Smeštaj: Hotel ima centralnu klimu, 67 dvokrevetnih soba i 6 apartmana. Sve sobe imaju balkon sa stolom i stolicama kao i mini bar, tv, telefon. Hotelski sadržaj: restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, lobi bar sa besplatnim wi fi intenetom, fitnes.

Cena smeštaja

CENE SU U €( evrima ) PO OSOBI (ILI ZA STUDIO/APARTMAN AKO JE TAKO NAZNAČENO U TABELI) DNEVNO
DEVIZNI DEO U TABELI + 1.200 DIN PO PLATIVOJ OSOBI ZA TROŠKOVE REZERVACIJE + BORAVIŠNA TAKSA
ONIX- 3*
Cena u eur po osobi dnevno

ВВ

Smestaj Period 1 Period 2 Period 3 Period 4 Period 5
Minim. Maksim. 10.06-30.06 01.07-14.07 15.07-25.08 26.08-31.08 01.09-12.09
DBL – min. 2 punoplative osobe 2 2+1/3 18 21 24 21 18
SGL 1 1 36 42 47 42 36
STUDIO sa kuhinjom – min. 4 punoplative osobe 4 4+1/5 13 15 17 15 13
APARTMAN 1 sa kuhinjom – min. 4 punoplative osobe 4 4+1/5 18 21 23 21 18
Dete 7-12 god. na pomocnom lezaju – dnevno 11 11 11 11 11
Odrasla osoba na pomocnom lezaju – dnevno 11 11 11 11 11
Boravisna taksa 1 eur po osobi/dnevno

LEGENDA: BB – noćenje/doruĉak (švedski sto), HB – polupansion (doruĉak/veĉera-švedski sto), AIl – all inclusive, NA – najam apartmana/studija, FB – pun pansion

DBL – Dvokrevetna soba SGL – Jednokrevetna soba

APARTMAN 1 – Apartman sa jednom spavacom sobom APARTMAN 2 – Apartman sa dve spavace sobe

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplateu evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima. Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni kursa. Uplata može biti gotovinska ili virmanska.
Gotovinski: 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.

NAPOMENE:
Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a vaţe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranţmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno vaţećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

– Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sedište u autobusu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predvidjene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko izmedju putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

– U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 h

– Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

– Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

– Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

– U nekim hotelima u Bugarskoj se plaća parking – agencija ne može uticati na cenu parkinga, isto tako nije moguće izvršiti rezervaciju istog. Cenu i raspoloživost parking mesta određuje hotel na licu mesta

Mole se svi putnici da paţljivo pročitaju napomene i Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Potpisom
prijave (ugovora) i uplatom akontacije agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i
programom putovanja


Organizator putovanja sa OTP licencom  627/2010

bugarska/leto/2019./hoteli/noćenje sa doručkom