Hotel Titanic Royal 5*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Titanic Royal nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10 km od aerodroma i oko 17 km od centra – Sakale. Otvoren je 2019. godine i prostire se na površini od 50.000m². Gosti hotela mogu bez doplate da koriste aqua park sa 30 tobogana u hotelu Titanic Resort & Aqua Park koji se nalazi preko puta ulice, na oko 200m udaljenosti.

Sadržaj hotela: Hotel ima privatnu peščanu plažu dugu 180m, sa peščanim ulazom u vodu. Upotreba suncobrana i ležaljki za goste hotela je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). Gostima su na raspolaganju bazeni sa ukupnom površinom od 5.200m², aqua park sa 13 tobogana, nekoliko a la carte restorana i barova. Za decu su tu dečiji klub (za decu uzrasta 4-12 godina), dečiji bazen, mini aqua park, igralište, mini disko, bazen sa piratskim brodom. Tokom zimske sezone greje se glavni bazen, bazen sa piratskim brodom i bazen sa aqua parkom (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od sportskih aktivnosti i sadržaja su na raspolaganju: gimnastika, stoni tenis, soba za igru (bilijar, kuglanje i video igre su uz doplatu) i druge dnevne aktivnosti i takmičenja, vodeni sportovi (uz doplatu), teretana, Klub zdravlja (sauna, parno lupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani uz doplatu), kao i večernja animacija. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan širom hotelskog kompleksa.

Sadržaj soba: Hotel raspolaže sa 387 moderno opremljenih soba i apartmana. Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaj, ketler, Wi-Fi internet, mini bar, sef, SAT CD TV, pribor za pripremu kafe i čaja. Standardne sobe (max.kapacitet je 2+2) su veličine oko 42m² i mogu imati pogled na more, bazen ili baštu. Porodične sobe (max.kapacitet je 2+2) su veličine oko 55m² i mogu imati pogled na more ili bazen.

Usluga: u hotelu je Royal all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana Diamond, gostima su na raspolaganju i a la carte restorani – Santa Lucia – italijanski restoran, Chung Ying – kineski restoran i Khan Mongolian restoran. Avi su besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Jack & Rose, Royal Beach Bar, Pool Bar, Fountain Bar. Uz doplatu su: Roblji restoran – Octopus, Shisha bar, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve drugo van koncepta.

TITANIC-ROYAL-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs