Hotel Titanic Palace 5*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Titanic Palace smešten je u južnom delu Hurgade, na 15 km od Nove Marine i na 17 km od aerodroma. Hotelski kompleks se prostire na površini od 102.000 km2 , odmah uz hotel Titanic Beach čije sadržaje takođe gosti mogu da koriste (bazene, aqua park, plažu, sportske terene i restoran uz prethodnu rezervaciju – jedan obrok dnevno).

Sadržaj hotela: Titanic Palace je odlično uređen kompleks sa više bazena, restorana i barova. Ima veliki aqua park sa osam tobogana koji se prostire na od 8.000 m2 i otvoreni bazen, dva dečija i jedan bazen koji se greje, kao i dobru animaciju za decu i odrasle. Privatnu peščanu plažu dugu 500 m deli sa hotelom Titanic Beach resort. Na plaži postoji deo sa koralnim grebenom, sa neverovatnim podvodnim svetom, a veći deo je sa plitkom vodom gde se preporučuje obuća za plažu. U hotelu se nalaze recepcija otvorena 24 sata, bankomat, frizerski salon i prodavnica suvenira, dva glavna restorana, 10 barova, kao i sportski sadržaji – tenis i stoni tenis, košarka, vaterpolo, gimnastika, internacionalni i orjentalni show a uz doplatu kuglana, stoni tenis, bilijar, stoni fubdal, video igrice, internet cafe. Čitavo područje je popularno zbog snorkelinga i windsurfinga. Pored svega navedenog, gosti mogu uživati u moderno opremljenom Spa centru (13 soba za masažu, dve saune, dva parna kupatila, tursko kupatilo i jakuzzi koji je napolju, teretana, sve uz doplatu). Besplatan Wi-Fi internet besplatan je u lobiju hotela.

Sadržaj soba: Hotel ima standardne, superior, family, connected i swim up sobe u glavnoj zgradi i bungalove (adults only), sve ukupno 593 smeštajne jedinice. Svaka soba poseduje televizor sa ravnim ekranom, minibar, sef, klima uređaj i telefon (doplata). Kupatila su opremljena besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu.

Usluga: u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. U glavnim restoranima Kleopatra i Antonio služe se doručak, ručak i večera. U barovima pored bazena i na plaži služe se užine i pića. Cesar bar, loby bar i Pirates bar rade 24h. Uz doplatu je bar sa uvoznim pićima, sladoledom, kokicama, sveže ceđenim sokovima. Na raspolaganju su još: Captain Smith bar, Oasis bar, Sailor beach bar, Waves disco bar. Gosti hotela imaju pravo na večeru u jednom od sedam a la carte restorana (meksički, indijski, japanski, libanski, italijanski, riblji i kineski) jednom u toku svog boravka, uz obaveznu prethodnu rezervaciju najmanje dva dana ranije.

TITANIC-PALACE-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs