Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 5*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 5* se nalazi u južnom delu Hurgade, oko 12 km aerodroma i oko 17 km od centra. Nova marina se nalazi na 16 km od ovog hotela. Titanic Beach jedan je od najboljih za porodice u Hurgadi. Ima najveći aqua park sa brojnim toboganima, bazen sa veštačkim talasima, lenju reku i mnoge druge sadržaje za uživanje cele porodice. Gosti ovog hotela mogu da koriste deo sadržaja susednog hotela Titanic Palace (bazene, restorane, plažu i sportske terene).

Sadržaj hotela: U okviru hotelskog kompleksa, pored aqua parka na 16.000 m², dostupni su otvoreni bazeni, od kojih se jedan greje i privatna peščana plaža koju deli sa hotelom Titanic Palace. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Ulaz u vodu je delimično koralni, a kako se voda povlači, zavisno od plime i oseke, plićak može biti dosta dug i preporučuje se obuća za vodu. Do jednog dela plaže stiže se pontonom. Ovo je deo sa koralima i većom dubinom, za sve ljubitelje ronjenja i plivanja. Hotel Titanic Beach ima odličan animacijski program i za decu i za odrasle. Gostima su na raspolaganju i Spa centar (sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi – uz doplatu, 20 minuta masaže – besplatno jednom tokom boravka), fitness centar, salon sa ulepšavanje, usluge pranja i peglanja veša, mini golf, pikado, jedrenje na dasci, stoni tenis, teniski teren, tereni za fudbal, igraonica (uz doplatu kuglanje, bilijar), frizerski salon, usluge lekara 24 sata, usluge pranja i sušenja veša, centar za ronjenje, internet cafe. Za decu tu su još dečiji klub, bioskop, dečiji bife, dečije igralište i mini klub. Hotel nudi i uslugu čuvanja dece, automate za prodaju hrane i pića, bankomat, parking. Titanic Beach hotel poseduje tri restorana, barove u okviru hotelskog kompleksa, besplatan Wi-Fi internet na javnim površinama.

Sadržaj soba: Hotel Titanic Beach ima ukupno 438 standardnih soba veličine 40 m2, šest soba za osobe sa invaliditetom, 82 porodične sobe veličine 50m2 i 20 junior suite-a veličine 50 m2. Sve sobe i apartmani imaju klima uređaj, SAT TV, kupatilo sa tušem, fen, sef i mini bar koji se dopunjuje vodom. Sve sobe imaju terasu ili balkon sa pogledom na more, bazen ili dvorište, dok se swim up sobe (ulazak sa terase u bazen) posebno doplaćuju. Sve sobe i apartmani su prostrani i nude udoban prostor i opuštajuću atmosferu.

Usluga: je All Inclusivesamoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Hotel ima tri restorana: Rose, Jack i Cal i nekoliko a la carte restorana Tarboush – orijentalni, Little Italy- italijanski, China Town- kineski, Fish – riblji. U okviru kompleksa je i više barova: Pirates, Lobby Bar, Captain’s Inn Bar, Oasis Pool Bar, Sailors Beach Bar, Comfort Club VIP, Waves Disco i Titanic Ball Room. U koncept AI usluge uključena su određena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dok su uvozna i flaširana pića, ceđeni sokovi uz doplatu.

TITANIC-BEACH-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs