Hotel Sindbad Club & Aqua Park 4*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Sindbad Club & Aqua Park 4* se nalazi u novom turističkom delu Hurgade – El Memša i preko puta peščane plaže. Od aerodroma je udaljen pet kilometara, kao i od centra Hurgade i Sheraton ulice. Nedaleko od hotela se nalazi i poznata diskoteka Little Budha. Hotel pripada kompleksu Sindbad Club koji se sastoji od tri hotela – Sindbad Beach Resort, Sindbad Aqua Hotel i Sindbad Aqua Park Resort, čije sadržaje gosti mogu koristiti. Jedinstveni sistem Sindbad je koncipiran tako da svi gosti kompleksa mogu All Inclusive uslugu koristiti u celom kompleksu.

Sadržaj hotela: Hotel Sindbad Club ima u svom sastavu jedan od najmodernijih aqua parkova u Hurgadi, koji je besplatan za goste hotela. Privatna, uređena, peščana plaža udaljena je oko 400 m od hotela, duga je 350 m i ima postepen ulaz u vodu. Kompleks ima šest bazena (jedan bazen se greje tokom zimske sezone), uključujući i dečiji bazen sa toboganima, dok Sindbad aqua park ima 12 tobogana. Za decu je tu i bogat animacijski program, dečije igralište i dečiji klubovi (Teddies za decu od 3 do 5 godina, Mini’s & Wavers za decu od 6 do 12 godina i Clubbers za tinejdžere od 13 do 16 godina). Gosti mogu da vežbaju u moderno opremljenoj teretani pod nadzorom medicinskog osoblja ili koristiti, uz doplatu, potpuno opremljen spa centar, sa saunom, hidromasažnim bazenom i velikim izborom masaža. Na raspolaganju su i kozmetički tretmani, tetoviranje kanom i frizerski salon, zatim teren za odbojku, stoni tenis, dnevne i večernje animacije, boćanje, vaterpolo, odbojka, pikado, aquarobik, časovi plesa, fudbal, ping pong, diskoteka. Za ljubitelje sportova na vodi hotel ima Aqua Sport Centar, koji nudi ronjenje, gnjuranje, surfovanje, vožnju banana brodom. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela i na javnim, otvorenim površinama hotela.

Sadržaj soba: Hotel ima ukupno 719 smeštajnih jedinica, među kojima su standard, superior, family sobe, junior i family suites i wellness sobe. Sve sobe sadrže balkon ili terasu sa garniturom za sedenje, dok manji broj soba ima prozor od poda do plafona, klima uređaj, LCD TV sa internacionalnim kanalima, mini frižider (uz doplatu), fen za kosu.

Usluga: je all inclusive – samoposluživanje – po hotelskim pravilima. Doručak, ručak i večera se služe u glavnim restoranima Gusto i Botanica. Hotel ima koncept “dine around”, koji omogućava gostima da koriste usluge hrane i pića u bilo kom delu Sindbad Cluba. Hotel poseduje i dva a la carte restorane (Pronto Ristorante Italiano, Sawatdi Pan Asia), kao i nekoliko barova, među kojima su barovi na plaži (Zaza i Coco Loco), i bar pored bazena (Zar bar).

SINDBAD-CLUB-AQUA-PARK-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs