Hotel Marlin Inn Azur Resort 4*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Marlin Inn Resort smešten je u mnodernom tursističkom delu Hurgade – El Memša. Nalazi se u blizini nekoliko čuvenih atrakcija, na 14 km od Koust Lajna, na 16 km od ronilačke tačke Malek Diša i na 22 km od ronilačke tačke Abu Hašiš. Od aerodroma je udaljen 3km, a od centra Hurgade 7km.

Sadržaj hotela: Hotel Marlin Inn udaljen je svega minut hoda od plaže, privatne i peščane. U ponudi hotela su otvoreni bazen, bazen sa barom, wellness i spa centar (masađe, sauna, jaccuzzi – uz doplatu), fitness centar, sauna, večernja zabava i animacija, dečiji klub i usluga čuvanja dece, stoni tenis, aerobik, bilijar, prostor za pravljenje roštilja i 24-časovna recepcija. Internet je besplatan u lobiju hotela.

Sadržaj soba: Hotel ima 290 soba, od kojih su većina standardne dvokrevetne sobe, zatim dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i junior apartmani. Sve smeštajne jedinice opremljene su flat-screen tv-om, telefonom,  mini barom, sefom, ketlerom, balkonom, kupatilom sa tuš kadom i fenom. Iz pojedinih soba pruža se direktan ili bočni pogled na more.

Usluga: je all inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima. U glavnom restoranu služe se doručak, ručak, večera i kasna večera. Hotel ima i dva a la carte restorana – Italijanski (besplatan 1 u toku boravka, pića se dodatno plaćaju) i Riblji (uz doplatu). Tu su i 4 bara – Joker bar, koji radi 24h (uz doplatu je od 00:00-09:00h), Lobby Bar, Beach Bar i Disco Bar.

MARLIN-INN-AZUR-RESORT-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs