Hotel Long Beach Resort 4* ex. Hilton 4* – Hurgada

 

Položaj hotela: hotel se nalazi u južnom delu Hurgade. Hotel je udaljen oko 20 km od stare Hurgade (Sakkala), a 17 km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža: sopstvena peščana, prostrana plaža dugačka 1 km. Veći deo plaže ima normalan ulaz u more, dok je jedan manji deo sa koralnim grebenom, privlačan za ljubitelje ronjenja. Plaža je od poslednje vile-zgrade udaljena oko 900 metara. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe: hotel raspolaže sa 950 soba, u 3 bloka: glavne zgrade, family zgrade i vile.

Standardne sobe su površine oko 34 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj za treću osobu je sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe se nalaze u vilama.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klimu, TV, telefon, sef, mini bar (voda-besplatno), set za kafu i čaj, balkon/terasu.

Hotelski sadržaj: recepcija, lobi sa barom, glavni restoran, 2 a la cart restorana, nekoliko barova u okviru kompleksa, akva park sa 7 tobogana, 6 spoljašnjih bazena sa delom za decu (od kojih se 2 greju zimi), dečiji klub i igralište, dnevne aktivnosti i animacije, centar za ronjenje i sportove na vodi, skvoš, mini golf, stoni tenis, bilijar, fitnes i spa centar, besplatan wi-fi internet samo u akva baru.

Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa centru, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, centar i škola ronjenja, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: hotel se odlikuje izuzetno dugačkom i prostranom plažom.

LONG-BEACH-RESORT-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs