Hotel Le Pacha Resort 4*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Le Pacha Resort nalazi se u centru Hurgade – Sakali, u Sheraton ulici, na 10 minuta hoda od centra, a od aerodroma je udaljen oko šest kilometara. Hotelski kompleks otvoren je 1997. godine i prostire se na 110.000m2. Hotelske zgrade, otvoreni bazeni i aqua park okruženi su zelenilom i vrtovima.

Sadržaj hotela: Hotel ima privatnu peščanu plažu sa palmama, opremljenu suncobranima i ležaljkama koje gosti hotela mogu da koriste besplatno. Na plaži je i marina sa Diving centrom. U sastavu hotela su jedan veliki otvoreni bazen sa površinom od 1.585 m2 , dubine 130 cm  i jedan dečiji bazen sa toboganima, dubine 60 cm. Oba bazena greju se u zimskom periodu, od 01.11. do 31.03. Za decu tu je mini klub sa svakodnevnim aktivnostima i zabavom. Mini klub nalazi se blizu plaže i poseduje otvorena igrališta sa raznim vidovima sporta. U odvojenoj zgradi je  spa centar, sa jacuzzijem i saunom, teretanom sa profesionalnim fitness instruktorom. Organizuju se animacija za decu i odrasle, kao što je aqua aerobik, odbojka na plaži, vaterpolo.

Sadržaj soba: Hotel Le Pacha ima ukupno 258 soba, standard i family, koje su smeštene u 11 posebno sagrađenih zgrada. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, sef, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, telefon (uz doplatu).

Usluga: je all inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima. Glavni restoran Alaa El Dein je na bazi buffet restorana i tu se služe doručak, ručak i večera. Hotel ima i dva a la carte restorana – Casa Rustica, italijanski restoran u kome se služi ručak i večera i China town, kineski restoran koji takođe nudi uslugu ručka i večere. Oba restorana potrebno je rezervisati minimum jedan dan ranije i oba su uz doplatu (gosti hotela ostvaruju 25% popusta). Hotel ima i četiri bara od kojih jedan radi 24h – lobby bar, a tu su još Pool bar, Beach bar i Disco bar. Noćni klub Disco Caligula otvoren je od 23:00h – 04:00h.

LE-PACHA-RESORT-HOTEL-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs