Hotel Jaz Casa del Mar Resort 4*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Jaz Casa del Mar Resort se nalazi se na šetačkoj zoni El Memša, od starog centra Sakala je udaljen oko devet kilometara, a od aerodroma oko pet kilometara. Nekadašnji hotel Grand Plaza Resort je postao deo hotelskog lanca Jaz Group i od tada je novi naziv hotela Jaz Casa del Mar Resort. Hotel sa svojim sadržajima je idealan kako za porodice sa decom tako i za mlade.

Sadržaj hotela: Hotel ima privatnu peščanu plažu, ispred hotela Jaz Casa Del Mar Beach, na oko 400 m udaljenosti (prelazi se jednosmerna ulica, a postoji i shuttle prevoz). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Na raspolaganju gostima su i: recepcija,  dva bazena (jedan od njih se greje zimi), dečiji bazen, igralište, dečiji klub (4-12 godina), aqua park (tri tobogana), fitness centar (besplatno), dnevne i večernje animacije, menjačnica, frizerski salon, disco klub za decu, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, spa centar (sauna i đakuzi besplatno), bilijar (besplatno), centar za ronjenje (uz doplatu). Wi-Fi internet je besplatan na javnim površinama hotela.

Sadržaj soba: Hotel Jaz Casa del Mar raspolaže sa 236 soba, od kojih je većina superior tipa. Sve sobe imaju balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen, klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar, fen, set za pripremu kafe i čaja.

Usluga: je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima). Svi obroci se služe u glavnom hotelskom restoranu Palmira. Pored toga na raspolaganju su La Cocou restoran i Splash bar gde se služe užine, a la carte restorani (Pommodoro, Aqua, Oscar i Oriental), besplatni jednom u toku boravka, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži i bar u disku. Sladoled se služi u Splash baru od 12:00 do 17:00h. Uz doplatu su pića u mini baru, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, MiVida salon lepote i spa centar i sve drugo po AI konceptu.

JAZ-CASA-DEL-MAR-RESORT-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs