Hotel Albatros Palace Resort 5*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Albatros Palace 5* nalazi se 12 km južno od novog turističkog dela El Memsha. Centar Hurgade – Sakala i aerodrom su na oko 17 km od hotela. Hotel je otvoren 2008. godine, a delimično renoviran u periodu 2018 – 2019. godine. Ima površinu od oko 72.000 m² i karakteriše ga orijentalna arhitektura, kvalitetna usluga i odlični sadržaji.

Sadržaj hotela: Hotel ima privatnu peščanu plažu, na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste. Jedan mali deo plaže je sa koralnim grebenom i do njega vodi ponton, dok je veći deo sa velikim plićakom i pogodan za kupanje. Gostima su na raspolaganju tri otvorena bazena za odrasle i dečiji bazen sa pet tobogana, kao i bazen sa pet jacuzzi-ja. Tokom zime greje se jedan bazen za odrasle i jedan bazen za decu (što može biti promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Kao gosti hotela Albatros Palace možete koristiti i dva tobogana za odrasle u okviru hotela Beach Albatros koji se nalazi odmah pored. U okviru kompleksa su i dva teniska terena (uz doplatu su osvetljenje teniskog terena i oprema za tenis), stoni tenis, odbojku na pesku, mini-fudbal, mini-golf, vaterpolo, aerobik, boćanje, pikado, večernje animacije, sportovi na vodi, kazino i noćni klub. Za decu su tu dečiji bazen sa toboganima, dečiji klub (4 – 12 godina), igralište i dečiji meni u glavnom restoranu. Wi-Fi internet besplatan je na javnim površinama hotela.

Sadržaj soba: Hotel Albatros Palace ima ukupno 621 smeštajnu jedinicu (593 standardne sobe, 20 porodičnih soba i osam apartmana za najviše četiri osobe). Sve imaju balkon ili terasu, fen za kosu, SAT TV, klima uređaj, mini bar, sef, set za pripremu kafe i čaja. Luksuzno su uređene, u tradicionalnom stilu i poseduju prostranu terasu, prostor za sedenje i radni sto. Uz doplatu su telefon i room service.

Usluga: u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Hotel ima nekoliko a la carte restorana – Tagine (marokanski), L’ Asiatique (azijski), Il Caminetto (italijanski), Mediterranean, Salsa Mexican i Zum Kaiser (nemački) i svi su na raspolaganju za doručak, ručak i večeru, prema pravilima i konceptu hotela. Usluga AI je dostupna i u više barova u okviru kompleksa – Oriental Palace Bar, Le Pasha Bar & Disco, Pool Bar, Splash Beach Bar, Cafe Mocambo, Columbus Cafe, Terrace Bar i Anfandena Shisha Corner. U konceptu su sladoledi, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Uz doplatu su uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića posle ponoći, shisha i sve ostalo van koncepta.

ALBATROS-PALACE-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs