Hotel Albatros Citadel Resort 5*- Hurgada

 

Lokacija: Hotel Albatros Citadel Resort se nalazi u oblasti Sahl Hasheesh, oko 20 km od aerodroma i oko 25 km od centra Hurgade. Hotelski kompleks je izgrađen od prirodnih stena, koje su ručno isklesane iz obližnjih planina. Jedinstvenom ahitekturom podseća na utvrđeni grad, kao što i samo ime kaže. U hotelu Albatros Citadel gosti mogu uživati u aktivnom odmoru kroz sportove na vodi, izlete brodom, ili plivanju u jednoj od tri lagune.

Sadržaj hotel: Hotel ima privatnu, uređenu plažu, delom peščanu a delom šljunkovitu, dugačku 1,6 km. Plaža ima i koralni greben, pa je preporuka za sve ljubitelje podvodnog sveta i gnjuranja, uz obavezno korišćenje obuće za kupanje. Osim plaže, gostima su na raspolaganju tri bazena za odrasle (dva se greju tokom zimske sezone), dečiji bazen, tri lagune, fitness centar, game room, različite dnevne animacije, odbojka i šah na plaži, boćanje, vaterpolo. Za decu su tu Kids club i dva igrališta na plaži. Hotel nudi šest sopstvenih hidromasažnih kada na otvorenom i odličan fitness centar.  Hotel Albatros Citadel takođe nudi besplatne kopnene i nemotorizovane sportove na vodi. U okviru kompleksa, uz doplatu su doktor, kozmetički salon, prodavnice, internet cafe, Spa centar, bilijar, određeni sportovi na vodi, klub za ronioce, Wi-Fi ruteri (za iznajmljivanje), servis pranja veša, čuvanje dece, ronjenje.

Sadržaj soba: Hotel Albatros Citadel ima ukupno 514 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju kutak za sedenje, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, set za čaj i kafu, kablovski internet, balkon ili terasu. Sve sobe su prostrane i luksuzno uređene i sve nude spektakularni pogled na more. U ponudi su standardne sobe (57-64 m²) i deluxe sobe (70 m²).

Usluga: je ultra all inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. U glavnom restoranu The Citadel služe se doručak, ručak, večera, kasna večera. Gostima su takođe na raspolaganju a la carte restorani (italijanski, brazilski, riblji, tajlandski) u kojima mogu da koriste ručak ili večeru uz obaveznu rezervaciju. U svim restoranima je obavezan naznačeni dress code. Od barova tu su: lobi bar, bar pored bazena, fun bar (zabava i diskoteka) i beach bar. Sladoled za decu  je uključen u cenu i služi se od 15 do 17 h. Mini bar se svakodnevno dopunjuje vodom i jednom u toku nedelje sokovima. AI usluga uključuje i sladolede i sendviče u određeno doba dana, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj. Uz doplatu su sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića, kao i sva pića posle 02:00h u lobi baru.

ALBATROS-CITADEL-ALL-INCLUSIVE-KONCEPT

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

*ZA CENE ARANŽMANA KONTAKTIRATI AGENCIJU*

Telefon: +381 18 301 388, +381 69 301 38 83

E-mail: magictravelnis@yahoo.com

Lokacija: Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lokal DI-102, Niš

Facebook: Magic Travel

Instagram: @magictravel_rs